Enkla lyktor till HalloweenDen här veckan blir det ett akvarelligt pyssel till Halloween - enkla bordslyktor med spindelnät!Börja med att måla spindelnät med maskeringsvätska i två rader på ett akvarellpapper.

 Låt torka ordentligt och gå loss med färg, vått i vått. Jag använde winsor violet, winsor orange och neutral tint från Lukas. Låt torka igen.
Skvätt på lite extra färg, måla på några spindlar genom att lägga blobbar med svart färg och dra ut ben med något spetsigt. Torka igen och gnugga sedan bort maskeringen. Lägg ev lite skuggor så det blir som vattendroppar. Klipp sedan itu arket på längden, gör eventuellt små hål här och där, limma ihop i kanten med limpistol och ställ sedan en ljuslykta i glas i mitten.


KLART!


Kommentarer

  1. Vet inte hur jag inte sag det har tidigare... Men va kul o enkel satt att gora nagot som ser jatte harliga ut. Hoppas du hade en trevlig Halloween (vi firade inte det nar jag vaxte up dar i Sv, men har sa ar det nastan som jul, folk decorerar som tusan, festar o ater massor)...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar