Välkommen till nya sidan!

Äntligen har jag öppnat upp Annas Ateljé.se efter en längre tids dvala då jag gick över till att blogga om allt möjligt på annasatelje.blogspot.com. Så småningom blev det lite rörigt där, med en blandning av akvarellövningar på svenska, inlägg på engelska för olika tecknargrupper jag är med i och lite spridda skurar bakning. Nedan har jag klippt in några av de inlägg från gamla bloggen som jag tyckte kunde passa in här.

Nu är det hög tid för en ny, fräsch sida, om min konstnärliga verksamhet. En stor anledning för mig att finnas på nätet är att vara delaktig i en ständig diskussion och att dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper. Därför kommer den här bloggen handla om tips och instruktioner för olika skapande verksamheter. Jag hoppas jag kan inspirera andra till att börja sin konstnärliga resa!

Som ett "öppningserbjudande" så skickar jag ett handmålat gratulationskort (att lämna vidare) till de första följarna (som dessutom lämnar/mailar sina kontaktuppgifter)!

If you are looking for the english version of this site, my other blog is still available at annasatelje.blogspot.com

Kommentarer